Έτοιμη (από καιρό) για Χάλκη όπου θα πάω (fingers double crossed) σε μία εβδομάδα!

xalki_banner_4

Πρέπει να οργανωθώ όμως για να διαλέξω με προσοχή ποια και πόσα βιβλία θα πάρω μαζί μου για να μη βρεθώ χωρίς βιβλίο την ώρα που θα βρέχω τα ποδαράκια μου στα Κάνια ή θα αγναντεύω το Αιγαίο και τη Ρόδο απέναντι από το μπαλκόνι μου πίνοντας το μοχιτάκι που θα έχουμε φτιάξει στο δωμάτιο (ε, αγάπη μου;) 🙂 Το καλό είναι ότι με το reader -και με το κινητό, ναι έχω φτάσει σε αυτό το σημείο εθισμού!- μπορώ να πάρω πάρα πολλά μαζί μου αλλά πρέπει να προσέξω να τα κατεβάσω πριν φύγω, στο καλό μου wi-fi γιατί αλλιώς μπορεί να φτάσω εκεί και να πρέπει να πληρώσω για να κατεβάσω τα δεδομένα (not that desperate! or maybe I am!).

assets_LARGE_t_942_16932781_type13031Αλλά θα πάρω και μερικά hardcover μαζί μου γιατί δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να γυρνάς τη σελίδα στο ρυθμό του φλιτς φλιτς του κύματος. Και το τάμπλετ δε βολεύει καθόλου μα καθόλου στον ήλιο! Για πείτε λοιπόν; τι θα μου προτείνατε να πάρω μαζί για 3 μέρες; Έχω ήδη το Αλεξανδρινό Κουαρτέτο αλλά είναι πολύ βαρύ (κυριολεκτικά) για παραλία!

Eπειδή έχω χαθεί με τις λίστες “καλοκαιρινά αναγνώσμα” και “ευπώλητα του καλοκαιριού” νομίζω ότι εμπιστευομαι πολύ περισσότερο εσάς για τις καλοκαιρινές μου αναγνώσεις! Ευχαριστώ!!!!

3234__MG_5542

As I’m ready to leave for Halki in a week’s time, I have to start organizing which books I’m taking with me as I don’t want to find myself there without a good book to take with me at the beach, or read at the balcony sipping my home made mojito (big plans for this holiday).

And this is where I need you!!!! Please make some suggestions as I’m lost in the lists everybody seems to be posting these days. I trust you more, my beloved book bloggers and readers!

summer reads