Με αφορμή το πολύ Inspiring post της Σοφίας από το Πότε Πότε την Κυριακή αποφάσισα να γράψω 7 πράγματα που με κάνουν χαρούμενη ΚΑΙ να απολαμβάνω ένα κάθε εβδομάδα!!! Διαφοροποιώ λίγο το concept γιατί δεν μπορώ να μένω τόοοσο πιστή σε ένα πρόγραμμα και μάλιστα κάνω tag μερικά από τα αγαπημένα μου blogs για συμπαράσταση!!! Εσείς με ποια πράγματα νιώθετε χαρούμενοι και πώς φτιάχνει η διάθεσή σας;

  1. Καφές (εντάξει δε θα μπορούσα να πω τίποτα άλλο!) I live on coffee and flowers άλλωστε! coffee to go
  2. Βιβλία (ΟΚ τελείως obvious αλλά αφού είναι αλήθεια. Αλλά πρέπει να βρω οπωσδήποτε ένα ωραίο βιβλίο για τον Οκτώβριο γιατί έχω ξεμείνει!!! Προτάσεις κανείς;) book dream
  3. Ο ωραίος φθινοπωρινός καιρός. Παρκάρω λίγο πιο μακριά από τη δουλειά για να περπατάω και να βλέπω το υπέροχο μέρος στο οποίο ζούμε και καμιά φορά ξεχνάμε να εκτιμήσουμε!
  4. [Αρχίζω να δυσκολεύομαι-δε θέλω να γράψω γενικότητες π.χ. φίλοι οικογένεια αλλά να βρω μερικά μικρά πραγματάκια που μπορούν να μου φτιάξουν τη διάθεση] A, ξέρω!Το να κάνω ωραία πράγματα για το σπίτι μου – μικρές αλλαγές όπως το να βάψω μια small kitchen ideasκορνίζα ή μεγαλύτερες όπως το να σχεδιάσω μια βιβλιοθήκη ή να βάψω έναν ολόκληρο τοίχο!
  5. Να μαγειρεύω για τους αγαπημένους μου! Να στολίζω ποτηράκια για τα κοκτέιλ, να φτιάχνω copy-cat συνταγές από εστιατόρια, να ανοίγω παγωμένα κρασιά και να μιλάμε και να γελάμε μέχρι το πρωί!
    carrot ginger soup

    Σούπα με καρότο, κολοκύθα και τζίντζερ! Μμμμ!!!

  6. Να κάνω κάτι διαφορετικό που σπάει τη ρουτίνα: μεσημεριανό έξω, μια απογευματινή μπίρα , μια βόλτα στις κούνιες με τη βαφτιστικιά μου <3
  7. Να ανακαλύπτω καινούριες μουσικές, καινούριες ιδέες και καινούρια πράγματα! Όπως αυτή η παλαιστινιακή ταινία που κέρδισε τη Χρυσή Αθηνά στις φετινές Νύχτες Πρεμιέρες και φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα!

degrade movie poster

Θα κάνω tag τα εξής αγαπημένα Blogs που διαβάζω ανελλιπώς:

Cocooning cat

The literary sisters

Broken hearts 4 assholes (I just love this name!)

Της Φανής της φάνηκε ωραίο

Ιστορίες συγγραφικής τρέλας

H texnokratissa

A stylish choice

Garden of Stories

My world by Mella

All over the place

Cherrybookish blog

Όνειρα Παραμυθιού

Άιναφετς

Sophia Kioroglou

My 40something world

S for Summer

Η blogger της διπλανής πόρτας

Marilena’s Spot Of Art

Beauty is all around

Οι κρυφές μου σκέψεις

Style Rive Gauche (κι αυτός ο τίτλος μ’αρέσει  πολύ:) )

Παιδιά συγχωρήστε με αν ξέχασα κάποια, είμαι σερί στο γραφείο από το πρωί (κλαψ) και εννοείται το tag είναι ανοιχτό για όλους! We need all the positive power we can get! <3 our blogging community!