Από ό,τι κατάλαβα, το καλοκαίρι περάσαμε όλοι περισσότερο χρόνο στην παραλία και λιγότερο μπροστά στον υπολογιστή. Το πρώτο σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου για πολλούς, για μένα πάντως σίγουρα, είναι περίοδος επανασύνταξης και ανανέωσης 🙂 Θα δείτε σίγουρα ποστ του τύπου Autumn bucket list και τέτοια 🙂 🙂
Όμως πρώτα έκανα μια βόλτα στα αγαπημένα μου blogs για να δω τι έχασα τον καιρό που ταξίδευα, δούλευα, διάβαζα στο μπαλκόνι και δεν έμπαινα να διαβάσω 🙂
Βρήκα λοιπόν πολλά ενδιαφέροντα νέα blogs όπως το πολυ fresh Bookish Rain και το Arsx3, ένα πολύ σοφιστικέ blog για ταινίες, βιβλία και τέχνη γενικά.
Ταυτίστηκα με την άποψη του Απολύτως Διαλλακτικού για το The Wall των Pink Floyd, το οποίο κι εγώ όταν πρωτοάκουσα μικρή δεν είχα καταλάβει 🙂 και ταξίδεψα με τις εικόνες της Φανής στο tumblr.  
Διάβασα την ωραία κριτική της Sweet Jane Eyre για το Αυτό αλλά και την επιλογή από ποιήματα του Τσαρλς Μπουκόφσκι για μια δόση μισογυνιστικής απελπισίας 🙂
Στο 1000 Booktales βρήκα αρκετά ευχάριστα βιβλία για όταν χρειάζομαι λίγο γέλιο και διάβασα ένα ωραίο απενοχοποιημένο ποστ στο It’s my life by Tina Michaelidou. Εξίσου απενοχοποιητικό είναι και το ποστ της Ελένης για τα κιλά των διακοπών. Επιτέλους, λίγη αλήθεια σ’ αυτο το lifestyle κόσμο!
Κατασκόπευσα τι διάβασε η Τζο το καλοκαίρι στο Cherrybook reviews και τι βιβλία πήρε μαζί της από την Ελλάδα το Ζιζελόνι.
Mε τη Φανή ταξίδεψα στη Βαρκελώνη αλλά και τη μικρότερη πόλη του κόσμου, το Durbuy! Στο Cocooning Cat διάβασα ένα υπέροχο κείμενο για τα μάτια και θυμήθηκα ένα βιβλίο που μου είχε αρέσει πολύ, την Αλήθεια για την υπόθεση Χάρυ Κέμπερτ.
Η Κατερίνα μας του Garden of Stories επέστρεψε με ένα φθινοπωρινό ποστ και την καλωσορίζουμε ενώ η Ελένη στο Over the Place κάνει τον απολογισμό του Σεπτεμβρίου. Κι εγώ πρέπει να κάνω το δικό μου σύντομα… 🙂 Στο μεταξύ γέλασα με το ποστ της Σοφίας για το Πότε καταλαβαίνεις ότι μπήκε ο Σεπτέμβρης. 
Και μια που λέμε για Σεπτέμβρη, αν έχετε Instagram δείτε αυτό το πολύ ωραίο challenge που ετοιμάσαμε με περίεργα prompts για όλο το Σεπτέμβρη 🙂

14248042_10154364425666425_1171113114_o

Join our challenge #BooktemberGR on Instagram


Mερικές από τις πιο όμορφες φωτο του καλοκαιριού ανέβασε στο blog της η Chwfleian ενώ τα πιο καλοκαιρινά φορέματα τα είδα στο A stylish choice!
Για την καλοσύνη των ξένων διάβασα πού αλλού, στην υπέροχη Μαγισσούλα Άιναφετς που μου θύμισε πως Έχουμε ξεχάσει πώς να ακούμε ιστορίες και τραγούδια που φέρνει ο άνεμος και ακόμα λίγη έμπνευση μου έδωσε το ποστ αυτό στο blog To love life for what it is. 
Για να μη χάσω και την επαφή με τη δουλειά ξεκοκάλισα τα αγαπημένα κάθε μήνα στις τέλειες λίστες της Lingua Greca ενώ στο blog της Σοφίας βρήκα μερικές συμβουλές για εκμάθηση μιας γλώσσας για ντροπαλούς τύπους. Thanks! 😉
Aυτά ήταν λίγα μόνο από τα άρθρα που διάβασα και σίγουρα μου έχουν ξεφύγει πολλά, τα οποία σκοπεύω να ανακαλύψω 🙂 Αν θέλετε να μου προτείνετε κάτι γράψτε μου στα σχόλια!!! Καλή Κυριακή σε όλους και καλή εβδομάδα από αύριο!!!
χοχοχ
Φ.
14182513_10154364425881425_751013981_n