Σχετικά με εμάς

Το μεταφραστικό γραφείο Metaphrasi ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2010 έχοντας ήδη 5 χρόνια εμπειρία στο χώρο της Μετάφρασης. Εφαρμόζοντας την εμπειρία μας, παρέχουμε υψηλής ποιότητας μεταφραστικές υπηρεσίες από και προς τις περισσότερες γλώσσες σε συνεργασία με έμπειρους και εξειδικευμένους συνεργάτες για κάθε γλωσσικό συνδυασμό και θεματικό πεδίο.

Ειδικευόμαστε σε μεταφράσεις μενού εστιατορίων και ξενοδοχείων, κείμενα σχετικά με τον τουρισμό, μεταφράσεις πτυχίων και πιστοποιητικών, με επικύρωση από μεγάλα δικηγορικά γραφεία, νομικές μεταφράσεις με επιμέλεια από νομικούς συμβούλους και εφαρμόζουμε έλεγχο δύο επιπέδων για την εξασφάλιση άψογης ποιότητας των μεταφράσεων που παραδίδουμε. Διαθέτουμε επίσης εμπειρία στη μετάφραση λογοτεχνικών κειμένων (πάνω από 90 τίτλοι) για τους μεγαλύτερους ελληνικούς εκδοτικούς οίκους.

Οι πελάτες μας είναι ιδιώτες που μας συμβουλεύονται για την επίλυση κάθε μεταφραστικής τους υπόθεσης (πιστοποιητικά, έκδοση διαβατηρίων από Αυστραλία ή Καναδά, βεβαιώσεις σπουδών από Πανεπιστήμια του εξωτερικού) αλλά και εταιρείες που μας εμπιστεύονται τη μετάφραση μεγάλων έργων όπως ιστοσελίδες, περιοδικές εκδόσεις, newsletters και καταλόγους.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε μαζί τη λύση για το δικό σας project.

Εμπειρία

Περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της μετάφρασης εγγυώνται την ορθή αξιολόγηση κάθε project και την ανάθεσή του στον κατάλληλο συνεργάτη.

Επαγγελματισμός

Σεβόμαστε τις ανάγκες του πελάτη μας και αντιμετωπίζουμε το κάθε project με εχεμύθεια, συνέπεια και την προσοχή που του αρμόζει.

Ταχύτητα

Ταχύτητα και συνέπεια στην παράδοση των κειμένων μας σημαίνει σωστή διαχείριση χρόνου και προσοχή στη λεπτομέρεια.

Αξιοπιστία

Για την αξιοπιστία των υπηρεσιών μας εγγυώνται οι 100% ικανοποιημένοι πελάτες μας που μας εμπιστεύονται ξανά και ξανά τις προσωπικές και επαγγελματικές μεταφράσεις τους.

Translation is that which transforms everything so that nothing changes

%
Ικανοποιημένοι πελάτες
%
Δημιουργικά projects
%
Μετάφραση από και προς τις περισσότερες γλώσσες
%
Λύση σε κάθε γλωσσική/μεταφραστική σας ανάγκη

η ομάδα μας

Φωτεινή Ν. Μοσχή
Founder, Translator

___________

Η Φωτεινή αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και ακολούθησε Μεταπτυχιακές Σπουδές Μετάφρασης στο Πανεπιστήμιο East Anglia, Norwich, UK. Έχει παρακολουθήσει και παρουσιάσει εργασίες σε πολλά σεμινάρια και συνέδρια μετάφρασης, έχει μεταφράσει πάνω από 80 λογοτεχνικά βιβλία ενώ το 2010 ίδρυσε το μεταφραστικό γραφείο Metaphrasi Translation Office προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μετάφρασης και επιμέλειας σε εταιρείες και ιδιώτες.

Κωνσταντίνος Γ. Τσαλίκης
CEO & Project Manager

___________

Ο Κωνσταντίνος αποφοίτησε από το Οικονομικό Τμήμα της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών με ισχυρή κλίση για τους αριθμούς και εξαιρετικές ικανότητες οργάνωσης επιχειρήσεων. Έχει αποκτήσει εμπειρία σε τμήματα Λογιστηρίου, Logistics καθώς και στον ξενοδοχειακό τομέα και έχει την ικανότητα να διαχειρίζεται μεγάλα πρότζεκτ με ακρίβεια και προσοχή στη λεπτομέρεια.

How to begin your career in translation
Subscribe now and download the free e-book:
How to begin your career in translation
    SUBSCRIBE