Ο Ζέβι δεν αμφισβητούσε τα αυτονόητα. Όταν ο Ζέβι είχε βρει και είχε θεραπεύσει τον πληγωμένο τότε Κάλεμπ, ήξερε ότι ήταν γραφτό να συνδεθούν. Ο Κάλεμπ είχε χρειαστεί περισσότερο καιρό για να το καταλάβει αλλά τώρα που είχε μια αγέλη, ο τρόμος να χάσει τον Ζέβι ήταν κάτι που τον κρατούσε ξύπνιο τις νύχτες. Αν κέρδιζε στο διαγωνισμό σήμαινε ότι θα μπορούσε να προστατεύσει το Ζέβι – και να βρει κι άλλους να  ταιριάζουν με τη μικρή τους οικογένεια.

Οι λόγοι για τους οποίους πολεμάμε, οι λόγοι για τους οποίους ξενυχτάμε τα βράδια και σηκωνόμαστε τα πρωινά συνεχίζοντας να προσπαθούμε για κάτι καλύτερο ή για να προστατεύσουμε αυτό που έχουμε…

…στο συναρπαστικό μυθιστόρημα της Μελίσα Μαρ, Carnival of Souls. To site του είναι σαν την αρχική σελίδα από βίντεο γκέιμ: δείτε το εδώ

Εκτός από τη  δράση, το βιβλίο θίγει τη ζωή σε ένα δυστοπικό απροσδιόριστο χρόνο και παρακολουθεί τις ζωές των ηρώων μέσα από μεγάλα διλήμματα και ακόμα μεγαλύτερες θυσίες.

H μετάφρασή του συνεχίζεται και το βιβλίο θα κυκλοφορήσει πιθανότατα μέσα στο χειμώνα, από τις εκδόσεις Μάτι.

images (19)

images (20)

carnival-of-souls

300

300 (1)

Στη σελίδα του βιβλίου μπορείτε να δείτε το trailer, stills όπως τα παραπάνω, κριτικές κ.ά.

Η συγγραφέας έχει δηλώσει ότι σκόπευε να γράψει κάτι αυτόνομο και όχι σειρά, αλλά το βιβλίο “ζητούσε” και συνέχεια, άρα θα υπάρξει τουλάχιστον άλλο ένα βιβλίο.