Με αφορμή την Ελένη από το Over the Place και την προτροπή της να γράψουμε για εμάς και να γνωριστούμε καλύτερα – μερικά πράγματα που (νομίζω πως) ξέρουν οι  φίλοι μου για μένα:

autumn love

  1. Δεν έχω τηλεόραση – από τα φοιτητικά μου χρόνια τρέφω μια απέχθεια στις σαχλές εκπομπές, τις τσιριχτές φωνές, τις κουτσομπολίστικες ειδήσεις. Χάνω ντοκιμαντέρ και κάποιες (λίγες) ενδιαφέρουσες εκπομπές βέβαια αλλά ας είναι καλά το youtube.
  2. Αγαπώ το junk food αλλά και την υγιεινή διατροφή ταυτόχρονα! Εναλλάξ 🙂
  3. Έχω πολλές “θεωρίες” για διάφορα πράγματα όπως π.χ ότι οι τύψεις σε παχαίνουν και όχι το φαγητό (και διάφορα άλλα που είμαι σίγουρη ότι αποδεικνύονται και επιστημονικά)
  4. Μ’αρέσει το gin+tonic, το Hemingway Daquiri και το καλό παγωμένο λευκό κρασί. Δοκιμάστε το Αβαντίς και θα με θυμηθείτε.
  5. Έμαθα να διαβάζω όταν ήμουν 4 ακούγοντας τον μπαμπά μου να διαβάζει το ξαδερφάκι μου που πήγαινε τότε πρώτη δημοτικού  [ <3 u Chris ].
  6. Αγαπώ τις πόλεις (δώσε μου Λονδίνο και πάρε μου την ψυχή!), μου ασκούν μια γοητεία οι ζωές των ανθρώπων αλλά στη φύση ανοίγει πραγματικά η καρδιά μου.
  7. Μ’αρέσει να περπατάω στις παραλίες το χειμώνα. Με πιάνει μελαγχολία μετά βέβαια 🙂
  8. Το χειμώνα παθαίνω κατάθλιψη γενικότερα. Το καλοκαίρι ζωντανεύω πάλι.
  9. Τρελαίνομαι για γλυκά, σοκολάτα και καφέ.
  10. Ενώ διαβάζω πολύ, δε διαβάζω βιβλία που δε μου αρέσουν μόνο και μόνο για να πω ότι τα τέλειωσα. Η ζωή είναι μικρή!

+1: Aγαπημένη μου εποχή είναι το φθινόπωρο.

hedgehog_autumn