Την Άνοιξη με πιάνει πάντα μια μανία ανανέωσης και ξεκαθαρίσματος! Λίγο ο καιρός, η προσμονή του καλοκαιριού, το τέλος της μαυρίλας του χειμώνα, δεν ξέρω, μου φτιάνουν τη διάθεση και μου ανεβάζουν τις ενδορφίνες και την όρεξη για διάφορα πράγματα. Αφού κάθισα και τακτοποίησα ακόμα και το συρτάρι με τα μπαχαρικά μου!

12380516_10153933917181425_1005419077_n

Εκεί που καθόμουν και μουτζούρωνα λοιπόν τα βαζάκια με την κιμωλία, σκέφτηκα διάφορα πράγματα που θα ήθελα να κάνω αυτό το μήνα:

Να γραφτώ γυμναστήριο/γιόγκα/ να ξεκινήσω ένα πρόγραμμα γυμναστικής! Π.χ. 2 φορές την εβδομάδα τρέξιμο και μία aerial yoga. Σας είπα ότι έκανα ένα δοκιμαστικό και ήταν τέλειο αν και πολύ δύσκολο;

aerial yoga        aerial yoga1

Να πάω μια εκδρομή. Η Ρόδος την άνοιξη είναι υπέροχη και αν καταφέρω να βρω φορτιστή για τη φωτογραφική μου θέλω να πάω κάπου ιδιαίτερα και να τραβήξω πολλές πολλές φωτο 🙂 Έχω μάλιστα φτιάξει στο instagram έναν λογαριασμό όπου ανεβάζω διάφορες φωτογραφίες από τη Ρόδο και τα νησιά, το @aegeantravellers 🙂

Να ομορφύνω το μπαλκόνι μου! Έχουμε τόσο πολύ χώρο αλλά και τόσο πολύ αέρα που εδώ και ένα χρόνο που μένουμε στο σπίτι δεν το έχουμε αξιοποιήσει! Είπαμε φέτος θα οργανωθούμε:

Nα ξυπνάω νωρίτερα! Έστω ένα τέταρτο! Να ντύνομαι με την ησυχία μου και να πίνω το εσπρεσάκι μου χαλαρά 🙂

home-espresso-machine.jpg

Και να προλαβαίνω να ετοιμάζω κάτι για την ώρα της πείνας στο γραφείο κι αυτό με οδηγεί στον επόμενο στόχο:

Να τρώω υγιεινά στο γραφείο. Ξέρουμε πόσο κουραστικό είναι να είναι κανείς όλη μέρα στο γραφείο και σίγουρα υπάρχουν μικρά κολπάκια για να είμαστε πιο υγιείς αλλά νομίζω χρειάζομαι μια οργάνωση γιατί το πρωί δεν έχω καθόλου έμπνευση και δεν παίρνω τίποτα μαζί μου. Το αποτέλεσμα: κρουασάν σοκολάτα και τρόμος για τη ζυγαριά!
office lunch          apple-cute-love-nature-pure-Favim.com-350074

 

Εσείς τι σχέδια έχετε για την Άνοιξη; Σας πιάνει ανάγκη ανανέωσης και οργάνωσης ή όχι;