Από την έκδοση της υπουργικής απόφασης αρ. 91354 όλο και περισσότερα ξενοδοχειακά συγκροτήματα και καταστήματα μαζικής εστίασης έχουν ευαισθητοποιηθεί και επιθυμούν να μετατρέψουν τους καταλόγους των υπηρεσιών τους και τα menu τους στη γραφή Braille για άτομα με προβλήματα όρασης.
Η μετάφραση καταλόγων για τυφλούς είναι μια πολύ απλή και εύκολη διαδικασία, με μικρό σχετικά κόστος που γίνεται σε συνεργασία με το Σωματείο Φάρος Τυφλών Ελλάδος:  Εσείς μας στέλνετε τον κατάλογό σας ή το κείμενο που θέλετε να μεταφράσετε (π.χ. Hotel Directory, Υπηρεσίες, Πρόγραμμα εκδηλώσεων ή Πληροφορίες) κι εμείς το μετατρέπουμε στη γραφή Braille για τυφλούς.

  • Οι κατάλογοι σε Braille συνήθως περιλαμβάνουν ένα έγχρωμο εξώφυλλο βλεπόντων με το λογότυπο της επιχείρησής σας ή όποιο άλλο κείμενο ή εικόνα εσείς επιθυμείτε.
  • Η διάσταση είναι Α4 και μία σελίδα καταλόγου βλεπόντων αντιστοιχεί σε περίπου 4 σελίδες στη μορφή Braille.

Γίνετε κι εσείς μία από τις πρωτοπόρες επιχειρήσεις που σέβονται το συνάνθρωπο με προβλήματα όρασης και κερδίστε τους πελάτες σας με την κοινωνική σας συνείδηση.

Η μετάφραση του καταλόγου σας σε Braille μπορεί να είναι μια μικρή κίνηση, που θα σας αποφέρει όμως μεγάλο κύρος και πολλούς πόντους εμπιστοσύνης από τον πελάτη σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας στα 2241034208 ή foteinim@gmail.com για περισσότερες πληροφορίες.


μετάφραση καταλόγου σε braille

Translation is an art which changes everything so that nothing changes